| |

5 grunde til at du skal købe New Balance løbesko

Når du løbetræner, så er det vigtigt, at du anvender et par gode løbesko til træningen. Og løbesko findes der mange af fra mange forskellige mærker på markedet. 

New Balance er et super godt mærke, når det kommer til løbesko, hvorfor det også er mange løberes foretrukne. De har løbesko til alle løbestile og deres innovative design med fokus på komfort, funktionalitet og æstetik er grunden til, at mange vælger kun at løbe i løbesko fra New Balance. 

Du finder et udvalg af løbesko fra New Balance til herre og dame hos Runners Lab i butikken i Aalborg eller online på deres webshop.

5 grunde til, at du skal vælge løbesko fra New Balance

Der er flere grunde til at vælge New Balance, når du skal købe nye løbesko. Vi har listet de vigtigste herunder:

  1. Hele grundstenen bag New Balance er at lave løbesko, som er en blanding mellem mode og funktion. Med New Balance får du derfor en sko, der lever op til alle de krav, du ønsker i forhold til performance, i et design, der er værd at vise frem. 
  2. New Balance er et brand, som henvender sig til alle uanset om du er mand, kvinde, barn eller ældre. Også uanset om du er begynderløber eller om du er professionel atlet. Hos New Balance finder du et produkt, der passer perfekt til dig og dine behov.  
  3. Èn af de helt store styrker bag New Balance er, at de kombinerer funktionalitet med æstetik, hvorfor du kan bruge dine løbesko til meget mere end sport. Hvorfor skulle man ikke også se lidt godt ud, mens man løbetræner?
  4. New Balance er altid på forkant med de nyeste teknologier indenfor løbeverdenen. Deres løbesko giver dig altid den bedste og mest optimale støtte, når du skal præstere.
  5. New Balance har stor fokus på miljøet i deres fremstilling af løbesko. De søger altid efter nye fremstillingsmetoder og nye materialer, der er med til at minimere påvirkningen på miljøet. En New Balance sko kan derfor købes med god samvittighed.  

Hvilken løbestil har du?

Når du køber et par løbesko fra New Balance, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken løbestil du har, så du vælger de rigtige løbesko fra New Balance.

Er du pronationsløber, som langt de fleste løbere er, så lander du primært på indersiden af foden, når du afvikler dit skridt. Under dit løb vil du, så snart du lander på jorden, ramme med ydersiden af foden og rulle ind på indersiden af mellemfoden. På den måde vil du automatisk komme til at presse anklen ned- og indad og dermed skabe en uhensigtsmæssig belastning af foden. Som pronationsløber har du brug for ekstra støtte i skoene, så der ikke opstår ærgerlige løbeskader. 

Supinationsløberen gør det modsatte og afvikler derfor sit løb udelukkende fra ydersiden af foden. Her er der også behov for ekstra støtte i skoen. Neutralløberen afvikler sit løb helt stabilt og derfor forbliver leddene også i en hensigtsmæssig position under hele løbet. Neutralløberen mangler dog den naturlige stødabsorbering, hvorfor den neutrale løber har brug for mere stødabsorbering i sine løbesko. 

Få hjælp af din løbespecialist – Runners Lab i Aalborg

Hvis der er nogen, som ved noget om New Balance løbesko, så er det Runners Lab i Aalborg. 

Hos Runners Lab står der et hold af løbespecialister klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løbesko til dig og din løbetræning. De kan bl.a. rådgive dig i, hvilken løbesko, der passer bedst til din individuelle løbestil ved at foretage en løbestilsanalyse, og så kan de hjælpe dig med, hvordan du skal optimere dit løb.Få hjælp og rådgivning, og find dine nye New Balance løbesko på runnerslab.dk. Her finder du et stort udvalg af løbesko fra New Balance samt mange andre spændende mærker.

Mere viden...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *